22 Temmuz 2012 Pazar

Tarantulalı kokteyl

Tarantulacılar

Tarantula
Dünyanın en korkunç kokteylininin hazırlanışı, fotoğrafçı Tim Whitby'nin objektiflerine böyle yansıdı.



Bu kokteyl, pirinç şarabı, Jackfruit ve bir tarantula ile yapılıyor. Kamboçyalıların çoğu bu karışımın kalbe iyi geldiğine ve afrodizyak etkisi olduğuna inanıyor.


Fotoğrafçı, tazeliklerini korumak için tarantulaların canlı olarak karışıma katıldığını söylerken, kızartılmış olarak da satıldıklarını anlatıyor.


Örümcek türlerinin yiyecek olarak ticareti Kamboçya'da 1970'lerden beri süregelen bir oldu.


Kamboçyalı taksici dünyanın en korkunç kokteylini rahatça içerken, fotoğrafçı Tim Whitby'nin objektiflerine böyle yansıdı.

Yükleniyor

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..

0 adet mesaj var:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler enkısa zamanda incelenip yayınlanacaktır.

 

Duyuru

Dikkat!!!
Bloğumuzda bulunan materyaller diğer
kaynak siteler aracılığı ile çoğu
denenmiş olup paylaşılması yararlı
görülen paylaşımlardır. Her halukarda
olası bir problem sonucunda blog yazarı
sorumlu değildir tüm sorumluluk
kullanana aittir.
MandoTeam

Bu ay en çok okunan

MandoTeam Blog-Map